top of page

Welkom op Met Duizend Kusjes.nl!

Ontzettend leuk dat je er bent en dat je dit leest.


Toen ik 13 weken zwanger was reed ik naar de Kamer van Koophandel en schreef ik dit bedrijf officieel in. De perfecte timing toch? Zo met een rondrennende peuter in de ‘Twee is Nee’-fase, een harde lockdown en een baby’tje in de maak? Wel voor mij, want dankzij jouw bestellingen en steun op Instagram is Met Duizend Kusjes.nl een droom die mogelijk wordt gemaakt.

Nu, 8 weken na mijn officiële start is hier de website en lanceer ik tegelijkertijd een nieuw concept! Een borduurkit én een PDF patroon dat je kunt downloaden. Man, man, man, wat hebben Fleur en ik hard aan de website gewerkt terwijl onze babykindjes boven op bed hun dutje


deden. Of in de avonduren als we eigenlijk gewoon Bridgerton wilde bingen, maar in plaats van te kunnen discussiëren over de knapheid van de Duke bedachten we welke kleur het ‘shopmenu’ zou krijgen.


Het was het waard, want als je het mij vraagt heeft Fleur er een fantastisch mooie website van gemaakt die perfect bij mij persoonlijkheid en bij die van het merk Met Duizend Kusjes past.


Ik hoop je snel te spreken! Of het nu via de nieuwsbrief is (je hebt je toch wel ingeschreven? Klik anders even hier), Instagram of hier op de site. Welkom! Leuk dat je er bent en tot snel!


Met Duizend Kusjes,


Jasmijn

32 weergaven0 opmerkingen
Logog JAS.png
bottom of page