top of page

Mis geen enkel memorabel moment dankzij de telefoonkoorden

Omdat ik mij niet wil beperken tot alleen geborduurde echo’s ben ik altijd bezig met nieuwe producten te bedenken voor Met Duizend Kusjes. Daarom heb ik onlangs via de Instagram van Met Duizend Kusjes een hele collectie telefoonkoorden gelanceerd en vind je deze phone straps nu ook in de webshop.


Voor dat ik op vakantie ging had ik voor mijzelf een prototype telefoonkoord in elkaar gezet en een daarbij passen telefoonhoesje gekocht. Zo kon ik voor jullie testen of het telefoonkoord de juiste lengte had en de phone strap praktisch is in gebruik. Conclusie, dat is het! Omdat ik tijdens de vakantie elk memorabel moment van mijn kindjes wilde vastleggen (en dat zijn er kennelijk heel veel) had ik door het telefoonkoord mijn telefoon altijd binnen hand bereik. Handig, want mijn zomerjurkjes hebben meestal geen zakken en met mijn twee handenbinders wil en kan ik niet steeds met een telefoon in mijn hand lopen.

De kleurrijke telefoonkoorden van Met Duizend Kusjes zijn dus niet alleen een uitkomst, maar volgens Elle.com ook helemaal on trend. Hoewel ik vroeger bovenop alle trends zat en precies wist wat Bella en Gigi Hadid deden en droegen ontgaan mij de trends als fulltime moeder in het pittoreske Houten een beetje. Anyways, ik dwaal af want naast dat de telefoonkoorden van Met Duizend Kusjes handig en praktisch zijn, zijn ze ook gewoon heel erg leuk (dat vind ik zelf😊) en geven ze net dat beetje extra aan je outfit. Het telefoonkoord draag je schuin over je trui of jas. Ik maakte er een reel van om je te laten zien hoe je de phone straps met verschillende looks combineert en draagt.Het telefoonkoord is een leuke en praktische accessoire die ervoor zorgt dat je jouw telefoon altijd op een stijlvolle manier bij de hand hebt. Wat ook tof is. De telefoonkoorden kun je ook gebruiken als bag strap. Heb je een tas waar je een ander tassenhengsel aan kunt bevestigen? Bijvoorbeeld doordat er een ringetje in de tas geslagen is of omdat er een lus aan zit waar je een tassenhengsel aan kunt maken? Dan maak je van je telefoonkoord in een handomdraai een bag strap. Hoe leuk is dat?


De maten van de telefoonkoorden variëren van 3 tot 5,5cm breed. Voor mij was het niet mogelijk om de phone straps te leveren met het hoesje erbij. Daarvoor zijn er teveel verschillende telefoons en maten. De telefoonkoorden komen daarom exclusief hoesje.

De hele collectie zien? Klik dan hier!


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Logog JAS.png
bottom of page