top of page
20210505_084954-01 (002).jpeg

persoonlijke borduurwerken

Buikselfie

Wat was ik enorm trots op mijn enorme zwangere buik! Als jij net zoals ik ben, dan sta of stond je vast ook regelmatig voor de spiegel om een selfie te maken met je groeiende babybuik. Talloze foto’s heb ik van mijzelf en de kleine in mijn buik. Toegegeven, bij de zwangerschap van mijn tweede kindje was ik daar veel minder constant in. Daarom besloot ik één van mijn meest zwangere foto’s, de laatste voor mijn bevalling in week 39, om te zetten naar een borduurwerk.

 

Want, wat een enorme buik! Ik kan het mij haast niet meer voorstellen dat mijn kleine babykindje daar ooit in zat. Dit borduurwerk is een nauwkeurige weergave van jouw meest bijzondere zwangerschapsfoto. Of het nu een selfie is met je telefoon in de hand of een professionele foto uit een zwangerschapsfotoshoot. Ik maak er samen met jouw een uniek en one-of-a-kind borduurwerk van.

 

Een tijdloos borduurwerk is een prachtig cadeau voor jezelf als eeuwige herinnering aan jouw bijzondere zwangerschap. Natuurlijk is de BuikSelfie ook leuk om als kraamcadeau of babyshowercadeau te geven.

FAMILIEPORTRET

Voor de trouwdag van mijn ouders, de opa en oma van het babykindje, borduurde ik een speciaal borduurwerk. ‘Opa, oma en baby’, noemde ik het. Dit borduurwerk ontwierp ik aan de hand van een bestaande foto die ik eerder van hun drieën maakte. Het familieportret werd een succes en al snel kreeg ik meerdere aanvragen om dit ook voor andere opa’s en oma’s te maken.

 

De familieportretten zijn een uniek cadeau voor opa’s en oma’s, maar natuurlijk ook ontzettend leuk voor jouw eigen familie. Op aanvraag borduur ik het hele gezin. Dat is inclusief poes, hond of ander huisdier dat bij de familie hoort. In het borduurwerk probeer ik jullie specifieke karakters en herkenbare uiterlijk te vertalen in naald en draad.

Op aanvraag

Logog JAS.png
bottom of page