top of page
20210205_110707-01.jpeg

Patronen

Deze patronen zijn perfect voor iedereen die wil leren om vrij te borduren maar zelf niet zo goed weet waar te beginnen. Je hebt alle materialen al in huis en bent op zoek naar een mooi patroon dat perfect past in je woonkamer, babykamer of thuiskantoor. De patronen ontwierp ik zelf en bieden genoeg uitdaging voor beginnende en ervaren borduurders. Ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben met het maken als ik dat heb.

 

Het PDF is gemakkelijk te downloaden en bevat alle handvatten om direct aan de slag te gaan. De PDF bevat het patroon, door mij gemaakte duidelijke instructies met tekst en gedetailleerde foto’s. Om het helemaal 'fool proof' te maken heb ik ook instructievideo's opgenomen die je stap voor stap uitleggen hoe je het patroon en de verschillende steken kunt borduren. In het PDF bestand vind je een link om de video te bekijken. Het patroon is ontworpen voor iedereen die wil beginnen met borduren of het al een tijdje doet en op zoek is naar een leuk ontwerp om te maken.

 

Let op: Deze patronen, ontwerpen en bijbehorende documenten zijn van Met Duizend Kusjes en zijn uitsluitend voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan het patroon of ontwerp gemaakt met dit patroon en deze instructies niet door te verkopen. Overige informatie over dit onderwerp vind je onder het kopje Algemene Voorwaarden.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Logog JAS.png
bottom of page