top of page

Privacy

verklaring

Privacy beleid


Met Duizend Kusjes respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Met Duizend Kusjes gebruikt je gegevens om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal Met Duizend Kusjes deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. Met Duizend Kusjes verkoopt of speelt je gegevens niet door aan derden.

Als je een account op Met Duizend Kusjes aanmaakt slaan wij de gegevens van jou als  klant op om de volgende diensten te leveren; Met Duizend Kusjes heeft je naam, e-mailadres, afleveradres en factuuradres nodig om de bestelling uit te voeren, je daarvan op de hoogte te houden en het naar je te versturen.

Persoonlijke gegevens 
 

Met Duizend Kusjes verkoopt of speelt je gegevens niet door aan derden. Met Duizend Kusjes waardeert het vertrouwen dat je in haar stelt en zal daarom uiterst zorgvuldig met de gegevens van de klant omgaan. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Vragen over ons privacy beleid?


Als je het niet eens bent of vragen hebt over ons privacy beleid, kun je contact opnemen met Met Duizend Kusjes via e-mail: jasmijn@metduizendkusjes.nl

 

Disclaimer
Het is de bedoeling van Met Duizend Kusjes om bij de gepersonaliseerd en in opdracht gemaakte producten zo dicht mogelijk bij het ontwerp of het aangeleverde bestand te blijven. Met mijn echo’s probeer ik de foto een op een te vertalen naar stof en daarmee bij het origineel te blijven. Echter zet ik mijn steken één voor één met de hand waardoor het mogelijk is dat het borduurwerk iets van het ontwerp of foto kan afwijken.

 

Deze kleine afwijken of variaties in de producten zijn onlosmakelijk verbonden aan het vervaardigen van handgemaakte producten. De kleine verschillende details die wellicht in jouw borduurwerk zichtbaar zijn maken jouw aankoop extra speciaal en de enige in zijn soort.

Logog JAS.png
bottom of page