top of page

in de media

Tas borduren | Dille & Kamille

24 februari 2021

Voor mijn tweede online workshop voor Dille & Kamille nam ik een filmpje op waarin ik liet zien hoe je zelf bloemen op de Dille & Kamille tas borduurt. Je ken 'm vast wel de canvas tas van Dille & Kamille met daarop het logo van de winkel. Ik tekende eerst het ontwerp op papier uit om te zien wat de verdeling zou zijn. Daarna tekende ik de bloemen op de tas en begon ik met borduren. In dit filmpje leg ik stap voor stap uit hoe je zelf  bloemen borduurt op een canvas tas. Maar, dat kan natuurlijk ook een trui, servet of tafelloper zijn.

20201217_103052.jpg

Dille & Kamille is een ontzettend populaire winkel en heeft een mega grote community op Instagram. Wellicht is dit ook wel hoe je mij hebt gevonden?

Ik koos ervoor om verschillende wilde bloemen rondom het logo te borduren. Dit niet alleen omdat het er leuk uitziet, maar ook omdat ik op deze manier veel verschillende soorten steken kon laten zien en uitleggen. Je leert met deze workshop dan ook meteen acht verschillende steken.

Belly selfie | BORDUUrblad editie 101

DECEMBER 2020

Borduurblad is het grootste blad voor borduren in Nederland. In elke editie vind je inspiratie voor borduren. Of dat nu in de traditionele kruissteek is of in vrij borduren, zoals ik dat doe. 

Doordat ik de hashtag #borduurblad had gebruikt onder mijn 'Belly Selfie' borduurwerk, kwam de hoofdredacteur van het blad bij mij terecht. Een hele eer!

Naast een mooie foto van mijn borduurwerk werd er ook een tekstje over mij en mijn bedrijf gepubliceerd in deze uitgave.

DIY MET JEANS | DILLE & KAMILLE

16 September 2020

In mijn stories op Instagram had ik een aantal foto’s geplaatst van kleding met een gat die ik door middel van bloemen weer een tweede leven had gegeven. Zo stak mijn jubelende wiebelteen door mijn mooie pantoffels en had ik mijzelf na mijn eerste zwangerschap iets te snel weer in die strakke momjeans willen hijsen waardoor er een scheurtje in was ontstaan.

 

Ik vind het zonde om deze items weg te doen. Die momjeans was namelijk mijn absolute favoriete broek ooit en op die pantoffels leefde ik. Ik bedacht om mijn gescheurde broek te voorzien van een geborduurde bloem die de scheur niet alleen repareerde maar de broek ook leuker maakte. Het gaatje in de pantoffels repareerde ik door er een soort van koraal op te borduren. Zo kreeg mijn kleding een tweede leven.

 

Borduren op jeans.png

Een lockdown heeft soms zo zijn voordelen. In mijn geval betekende het dat Dille & Kamille hun workshops niet meer in de winkel konden houden en ze hun tutorials naar YouTube verplaatsten. Dille & Kamille houdt van creativiteit en staat helemaal voor duurzaamheid. Zo kwamen ze via Instagram bij mij terecht en werd ik gevraagd een online workshop te maken. Een hele eer en tof om te mogen doen! In dit filmpje leg ik stap voor stap uit hoe ik op mijn jeans een klaproos borduur.

Logog JAS.png
bottom of page