top of page
20210213_100413-01.jpeg

geborduurde echo

Een geborduurde echo was een van de eerste borduurwerken die ik maakte. In 2018 en 2019 was ik zwanger van ons zoontje en ik wilde iets maken wat ik in de babykamer kon hangen. Mijn moeder had tijdens haar zwangerschap van mij, in de traditionele kruissteek, een geboorteposter geborduurd die jaren in mijn slaapkamer heeft gehangen en die ik nog altijd heb. Zoiets wilde ik maken. Een borduurwerk dat in de babykamer kon hangen, een borduurwerk dat mijn zwangerschap zou vereeuwigen en een borduurwerk dat het zelfs misschien op een dag tot erfstuk zou schoppen.

Ik was ontzettend trots op mijn eerste echo, vooral omdat mijn vriend ook had geprobeerd een filmpje van de echo te maken maar in enthousiasme en opwinding alleen het krukje in de kamer van de verloskundige had weten vast te leggen. Deze foto was mijn kindje, ons kindje en dit was het levende bewijs.
 

De borduurwerken van echo’s zijn uniek, net zoals alle baby’s dat zijn. Dat unieke, dat karaktertje dat je al zo vroeg in het leventje van het kindje kunt zien. Precies dat wil ik vastleggen in mijn borduurwerken.
Zoals bij mij heeft elke echo zijn eigen bijzondere verhaal, achtergrond en emotionele waarde. Daarom borduur ik elke echo met evenveel zorg en precisie als ik mijn eigen borduur. Er zit ontzettend veel detail en beweging in een echo en ik doe mijn uiterste best deze zo goed mogelijk naar het borduurwerk te vertalen. Steek voor steek en met liefde gemaakt.

Hieronder bestel je jou persoonlijk geborduurde echo van jouw favoriete foto. Het borduurwerk wordt geleverd in een borduurring van 13cm. Elk borduurwerk wordt door mij met de hand gemaakt. Ik let op alle details en probeer niet alleen de gelijkenis maar ook het karakter van de baby over te brengen in het borduurwerk. Deze echo is niet alleen leuk voor jezelf als eeuwige herinnering maar ook leuk om als kraamcadeau of babyshower cadeau te geven.

Logog JAS.png
bottom of page