top of page

This is me...

About foto zelf.jpeg
Zwangerschapsaankondiging.jpeg

Meet JASMIJN

Een paar jaar geleden begon ik met borduren tijdens het begin van mijn burn-out. Ik was op zoek naar een creatieve hobby die ik dagelijks zou kunnen doen. Ik ervaarde erg veel stress. Zelfs de meest meditatieve puzzel wist mij tot een paniekaanval te brengen. Ik zocht iets wat ik elke dag eventjes kon oppakken en weer kon neerleggen. Wat een einddoel had en wat ik, als het mooi was, ook nog aan de muur kon hangen. Het werd borduren. Op dat moment borduurde ik voornamelijk grote bloemen die ik eerst op de stof tekende.

De allereerste echo maakte ik ruim een jaar later van mijn babykindje, hij was toen een cashewnootje van 11 weken. Met hem is het allemaal begonnen. Elke avond voordat mijn zoontje gaat slapen zeg ik tegen hem: “Mama houdt van jou met Duizend Kusjes…”

Met Duizend Kusjes. Het betekent zoiets als, ‘met heel veel liefs’. Ik maak al mijn producten met evenveel liefde, zorg en oog voor detail.

Met een verleden in styling en als online redacteur droom ik al jaren van een eigen onderneming. Ik heb van alles bedacht en van alles in werking gezet. Toch voelde het nooit zo goed om een eigen merk op de markt te brengen dan het nu doet. Midden in het Coronatijdperk, midden in een harde lockdown, midden in het tweede trimester van mijn zwangerschap.

Met mijn webshop hoop ik dat ik voor jou jouw meest waardevolle en bijzondere echo mag vertalen naar stof. Een blijvende herinnering aan die prachtige tijd waarin jij jouw kleintje nog bij je droeg. Met mijn blog, patronen en kits hoop ik jou te inspireren om zelf met naald en draad aan de gang te gaan en vrij te borduren.

Dankjewel voor je bezoekje en steun aan mij en mijn werk.

 

Met Duizend Kusjes,

Jasmijn

Logog JAS.png
bottom of page